Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
händelserik dag på gott och ont


Så mycket man inte rår på

Så mycket
så snabbt tankarna flyr
känslor blandas

Skrik fyller tomrummen åter
så nära
att allt
blev svart
så nära att en sak
gick i graven
och en annan sväva på moln

Så mycket man inte rår på
men tankarna
finner inga svar
och ingen ro kan kroppen fylla

tidlösa begär släcks
och dommen
om att något tragiskt
något inte ens mardömmarna
talat om
kunde hänt
utan min vetskap
utan att jag kunde påverkat
det väcker skuld
och rastlöshet
åter i min själ




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson