Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsoro II



Andra gången
Eller vad säger jag
vet ju inte än
Vet inte om de blir
En andragångs andragång
Om jag visar att jag är kåt
Så ser hon och kanske tycker att jag är
En kåtbock

Ska man tacka för senast
Eller ska man göra nåt annat
Ge blommor
Ser suspekt ut
Vad gör man
Älskade det
Älskar henne
Men….

Men jag är ju kåt
Ja eller kär
Eller mer kåt
Eller ja, mer kär ändå
Jag varit nån gång
Men tänk om hon vill
Och jag inte säger nåt
Hon kanske tycker jag är mesig

Fan
Varför är allt så svårt
Varför kan man inte gå fram och säga
”jag älskar dej”
”och du får den att stå”
Eller ska man låta henne se det
Känna…
Ta

Ska andra gången
Vara lika jobbig innan
Som den första…
Ska de alltid vara såhär
Jag älskar ju, henne….
Ska jag skrika
”jag älskar dej”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 02:36



Bookmark and Share


    Ling
Skrik! Men inte för högt ;) Bra skrivet
2010-01-09

    //Nikita
Hahaha läser och ler!
Skickligt )))))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO