Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlämnad ballad (i folkton)


Håll dig nära

I moll går dagar

Du blåst ut


damm di damm
di damm


Lykta ögon till

Ett fall emellan

Som vill ta slut


damm di damm
di damm


Lagd för döden

I våldsam storm

En himmel på besök


damm di damm
di damm


Välj din natur

En moral bortgången

För ett tafatt försök


damm di damm
di damm


Står på ett ben

Stilla för att stå

För sanning ren


damm di damm
di damm


Håller dig nära

I oskuldens vita

Kysst av synd så len


damm di damm
di damm
damm damm





Bunden vers av theperna
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna