Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klängisarna



Har ni sett dom
Klängväxterna
Klängmänniskorna
Som drar ner en

Det spelar ingen roll vad som händer
De lyckas alltid
Dra ner dej
I humör, i pengar, i liv

Klängmänniskor har ingen egen stadga
Liten egen näring
De tar av dej de tar sin kraft
Av dej

Men de håller sej nära
Försöker få det att se ut som om
Det är tvärtom
De suger nästan bokstavligt
Kraften ur dej….

Sen
När de lyckats
Flyttar de gärna liksom till en annan
”moderplanta” som de kan
suga kraften ur, tappa musten ur
Förstöra livet för..

Även då
Håller de sig nära
Närande sig själva
Tärande på andra
Jävla folk…. De finns…

Att ha en sån nära sej
Är som att simma i svart vatten
Där armar söker att dra ner din kropp
Ner i djupet…
”simma inte för långt, då orkar du inte”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 14:38



Bookmark and Share


    Maria Malm
Dessa människor är energitjuvar av stora mått och bör förses med varningstext.
2010-01-09

  Vingslag
åhh.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO