Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommande



vide, jag längtar ljumma vindar i mitt hår

varför denna kyla, vinter, du barkar ovett


när ska ytan brässera på svartsjöns is, explodera inuti

göra sorti


vad står att finna i dessa förlamande köldgrader,

tanken tycks göra uppehåll, jag väntar


evigt gröna ängar på landets mest öppna del,

vallmo och raps i sängar, guld för ögat,


skall bli









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 16:15



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
tänder hopp! tack.
värme och bilder för den frusne:)
2010-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Verkligen något att se fram emot.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP