Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har själv inga tatueringar Inte än så länge i alla fall Har bara en massa fula ärr......


Brännmärkt!

Tatuerad
Har sitt eget kännetecken
Sitt eget signum
Så om man då blir stoppad av polisen för någonting och de då frågar efter legitimation och då man inte har någon så säger man bara
att man är Daktad!
Att man är fotograferad
Att man finns med i brottsregistret
Och då kan man samtidigt skryta lite med ens taggar på ens kropp om att de är väl dokumenterade
Titta här och titta här…..
-))

Poliserna säger då till varann efter att de har kollat upp det på radion
Nog är det han alltid
Han talar visst sanning
Okej, vi får visst låta honom gå för den här gången
Sköt om dig nu och gör nu inget dumt
Hej då!
säger poliserna med en bestämd min....

Brännmärkt!
Tatuerad………

Ken Cassel
9/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel