Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte först på nån annan.. men fastnade sen för gud, för han är väl en herre med hemlighet..


herre med hemlighet


djupt i hjärtat bar han en hemlighet
hemligheten om sig själv

när han var gammal nog för att veta allt som var värt att veta
började han tappa minnet

på lappar vita som snö stod
'skicka inte blommor till bröllopet,
skicka inte blommor till begravningen..
herre gud, ett taskigt trick det här att bli gammal
dödens finger pekar ut mig, inte än inte nu'

ingen såg honom fälla en tår
ingen såg honom gå
ingen såg honom falla
när han ingen såg




Fri vers av frantic
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 19:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
ensamheten och konsekvensen, tänker jag.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic