Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten

 

verkligheten ler

en bit upp onåbar

ler hon mot mig

ja hon skrattar inte

det behöver hon inte

 

drömmar förblöder

hennes ständiga

små små stick

med stilletten

försvagar mig

 

men vad är verkligheten

nu ler jag

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin