Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gick kanske inte fram.. men det stockade sig i halsen och ögonen blev röda av ohejdad gråt.. när attacken mot Gaza slog ut 1500 palestinier, barn och föräldrar.. och 13 israeler från egen beskjutning


virvlar av vitt ljus



hans arm om hennes midja
de blanka korsen svänger

ett leende i dansens virvlar
klackar mot ett krossat folk

drar henne till sig
blixtar mot svart himmel

för ett kast långt från sidan
vit fosfor i dansens virvlar

hon försvinner i en sång
blodröd midja ett minne blott




Fri vers av frantic
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 21:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
Din text går fram, rakt fram och vidare...
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic