Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektion


tanken snuddande nära
att jag deltog i det här
allt så snuddande nära
inom mig

marken gungar
tanken brister

fladdrar i mörker

förväxla inte dikt med verklighet
förväxla inte verklighet med handling
förväxla inte mig

i mina ögon
lurar längtan
i mina ögon
lurar jag dig
se mig i ögonen
snuddande nära

brister i mörker

tänk på tiden
så ställer du om mig..
zero i zenit
solen i mina ögon
reflekterar du mig?

jag.. som inte fattar
snudd på mörker..
när du
bländar mig




Fri vers av frantic
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-09 21:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Väl skrivet med en fingertoppskänsla.
2010-02-14

  Miss Mod
Mycket är så snuddande nära, men så svårt att vara närmast.
2010-01-29

  Anna*
Marken gungar under fötterna och tankarna fladdrar precis som i denna reflektion. Gillar särskilt:
" jag.. som inte fattar
snudd på mörker..
när du
bländar mig "
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic