Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligare fragment av en resa

Behovet att beskriva
minsta färgskiftning längs vägen den tredje november
hur de spränger en tunnel genom berget
flimret av ungbjörkar längs vägkanten
och reflexstavarnas lokattsögon

ett fläckigt skuggdjur lösgör sig
och driver bort med vinden
nattrafiken sjunger dig till sömns

i drömmen strövar du genom höströdan
åkrarna svartnar, tiden går
marken vitnar
snön är dina sönderrivna dikter
flingorna lätta skuggor
över främmande jord




Fri vers av Grävling
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 23:15



Bookmark and Share


  danne //
vacker beskrivning av den eldiga årstiden som kommer korsa in i den som lägger över ett täcke ett par månader framåt!

tycker om denna den är grann på något sätt!
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling