Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personlig favorit av mina egna texter.


Minne

Du ser en skugga av ett minne
Vandra tyst förbi din dörr
Du känner saknad i ditt sinne
Känner dofter ifrån förr

Det kan aldrig mera finnas
Det som bodde här förut
Men ditt hjärta kan än minnas
I en längtan utan slut




Fri vers av Glömma
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-10-26 17:55



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Enkel men full av tröst.femma.bokmärke
2005-10-29

    Sonja
så fint, alldeles utmärkt
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Glömma