Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte så hårt på det här, visst kan man väl få lura sig själv lite grann om man bara mår bra av det?


Vad är felet i att lura sig själv om man är fullt medveten om det?

Jag såg
En ny människa
Som gjorde mig
Glad
Och lite förvånad
För jag hade inte trott
Att han var
En människa
Som skulle göra mig
Glad
Och förvånad

Jag såg
Ett nytt leende
Spridas i mig
Och jag sade till det:
”Du ska inte tro”
För det gör jag
Annars så gärna
Jag tror
Och hoppas

Men jag såg
(Faktiskt)
Jag såg
Att glädjen
Och förvåningen
Gjorde mig gott
Såg att jag
Önskade mer
Av det nya

Och då kan jag inte se
Felet i
Att lura sig själv lite
Om man är fullt
Medveten om det




Fri vers av Glömma
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-01-16 19:34



Bookmark and Share


  Lena Larsarp
Å du underbara! Gav du ut en diktbok köpte jag den först. Jag vet inte vad du tänkte när du skrev denna text, men jag ser en förtjusning till en annan människa växa fram i de mest luriga kluriga ord som visste precis var de skulle sitta. Lilla mirakel du!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Glömma