Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att nöta

Det är svårt att inte nöta
När man kommer nära
När vi mot varandra stöta
Är det lätt att tära




Fri vers av Glömma
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-07-26 21:59



Bookmark and Share


  Lena Larsarp
Söta! Du har så rätt! En sådan klar liten betraktelse! Även en 29-åring kan verkligen förstå. Önskar man kunde låta bli att nöta...
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Glömma