Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar barn om oss

Det luktar barn om er
Om mig
Det luktar strävan
Oskuld, skratt

Det är något nytt som växer
Under våra skinn
Det tränger ut en lukt
Av längtan

Vi kastade stenen
Vi spräckte isen

Vi väntar oss inte
Något

Vi väntar oss bara
Allt




Fri vers av Glömma
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-03-23 14:06



Bookmark and Share


    Magdalena Svensson
Perfekt.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Glömma