Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är ganska orättvist ibland.


Lyssna inte på den som ljuger.

“Vilken feg person man borde vara,
om man bara såg sig själv som en av alla i en skara.
Vilken dålig erfarenhet av livets dalar ,man borde ha,
om man inte gått i alla salar.
Jag undrar varför vissa har sån tur,
de slipper stå i ur och skur.
Medans andra får skitet,
skriker till socialen men får bara städa upp skräpet i arbetslokalen.
Att vara den man vill vara, är som att se sig själv på en skala.
Man vill högt upp, men man satsar lågt,
- kämpa istället opp så når du den topp.
Tro inte att livet alltid är så rart,
det är både fullt av lögner och hat.
Men tron på kärlek ger oss makt,
att komma ikapp den värld vi trodde vi förlorat i det lögnen sagt.”




Fri vers av Madeleine Gustafsson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 04:19



Bookmark and Share


  jörgen g
Ord som rinner ur sanningens källa.
"Men tron på kärlek ger oss makt,
att komma ikapp den värld vi trodde vi förlorat i det lögnen sagt."
Bra stycke.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Gustafsson
Madeleine Gustafsson