Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bra som jag är.

"Vem är jag i en värld som denna?
Borde jag inte känna mig själv,
nu när tiden bara går i enna' ?
Jag vill hitta mitt rätta jag,
bara klara av att vara jag dag för dag.
Vad tycker du jag ska göra,
när mitt liv är i en och samma börda..
Då livet känns tungt och drygt, '
faller tårar från min kind,
de vill allt annat än tränga in.
Men jag tycker ändå mitt liv kan vara bra ibland,
då man klarar av att bara vara sann.
Jag vet att livet har mycket att ge;
visdom, ömhet och kärleksband,
Nu vill jag bara säga en sak till,
och sen kan tiden rinna ut som ett timglas med sand;
Jag vill att du ska se, hur stark jag e'."




Fri vers av Madeleine Gustafsson
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-01-10 04:21



Bookmark and Share


  jörgen g
Fin dikt och du...du är bra just så som du är...:)
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Gustafsson
Madeleine Gustafsson