Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trött på människor.

Ibland, blir jag så jävla arg.
Arg och trött på människor som förstör andras liv.
Människor som våldtar flickor så de får mardrömmar
för resten av livet.
Människor som mördar bara för att dem ska få något, så som pengar.
Tänk att kunna ta en människas liv på grund av pengar tillexempel..
Gud vad jag hatar människor som vill andra illa.
Människor som gör saker för deras egna skull
men skiter i andra helt och hållet.
Vad får dem ut av det? ingenting. Ingenting.
Ondska.




Fri vers av Madeleine Gustafsson
Läst 270 gånger
Publicerad 2010-02-05 21:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är väldigt egoistisk på grund av sin synd.
Humanistiska skönmålningar kan aldrig dölja detta faktum.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Gustafsson
Madeleine Gustafsson