Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta med mig ut.

“I tårar, jag drunknar.
Slumpen jag sumpar.
Vill ut, nu.
Pallar inte lukten av gammal mat,
vill ut nu, snart.”




Fri vers av Madeleine Gustafsson
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-01-10 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Gustafsson
Madeleine Gustafsson