Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som inte kommer ut ur munnen.

“Jag vågar inte säga emot.
Jag vågar inte starta någon fight.
Tårar rinner, du vet inte om det, du förstår inte.
Vi är lika, men ändå så himla olika.
Jag tänker nog mer på oss än vad du gör.. Tror jag.
Jag är rädd att förlora dig. Du kanske skulle skita i mig?
Jag vill att vi alltid ska vara vänner, även ifall vi slutar vara.
Fan att det inte går att förklara.”




Fri vers av Madeleine Gustafsson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 04:22



Bookmark and Share


  jörgen g
En vän bör man kunna prata med om hur man känner. Hoppas det löser sig, om det nu är din verklighet du beskriver i din dikt. Bra skrivet!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Gustafsson
Madeleine Gustafsson