Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bort härifrån.




en helt ny värld.

"Ibland skulle jag bara vilja kunna flyga iväg
till en värld där allt var så mycket lättare.
Där det inte fanns något som
hat, en massa måsten,otrohet,gnäll,lögner,kyla,fattigdom.
Tänk en värld utan krig och hat.
Tänk en värld där alla är vänner och ingen snackade skit.
Fy, vad jag hatar denna värld ibland.
Jag vill bort, därför är det skönt att kunna drömma.
Hellre skulle jag vilja vara i en drömvärld där det bara spelades fin musik.
Jag må kanske låta som en suicidalperson när jag säger att jag vill här i från, men det är inte det jag menar. Jag vill leva på jorden, men det är inget fel att kunna drömma. Vågar man inte drömma om något kommer man ingenstans heller.
Klart livet ska ha sina utmaningar, men drömmar ska man inte vara utan."




Fri vers av Madeleine Gustafsson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Gustafsson
Madeleine Gustafsson