Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den totala tystnadens

Den totala tystnadens
Massiva
Högljuddhet

Tystnaden formligen skriker
I dina öron

Du tvingar dej att ta på dej hörlurar
Inte hörselskydd
Hörlurar med musik…
För att bryta den totaltystnad
Som spränger i dina öron
Likt värk…

Tystnadens tortyr
Tystnadens martyr
Ensamheten skriker efter
Vänliga ord som förlossar
Ensamhetens…

Det är inte dödens tystnad
Det är tystnaden i livet
Livet som död långt innan
Hjärtat stannat….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-01-15 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO