Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lovade evig kärlek


Du lovade evig kärlek
Evig
Tänkte du leva så länge
Tänkte du att jag skulle leva så länge

Efter 10 år så hade din kärlek skrumpnat
Den hade skrumpnat likt levern på en alkoholist
Procenten hade tagit bit för dit
Levern är nödvändig för att leva

Kärleken är nödvändig för ett förhållande
Hat är bättre bindmedel
Mellan 2 människor än lik-giltighet
Lik-giltigheten är den totala dödaren av allt
Som ljummet vatten

Men du lovade evig kärlek
Så frågan är om…
Och vad
Och varför…
Evig kärlek, till vilken nytta och glädje

Och vad hade evigheten
Med det att göra
Gud bevare mej från en evighet
”med din kärlek”

Och vad är dina andra löften värda
När de lämnas så
Lättvindigt………




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 232 gånger
Publicerad 2010-01-12 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO