Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny variant på gårdagens haiku Vintersol




Midvintersol

 

midvintersol

blå skuggor växer långsamt

ut över fältet




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-01-10 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin