Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det också

Livet är som en enda stor skog
där det händer fantastiska
och livsnödvändiga saker
men där många går vilse
och hamnar fel




Fri vers av Dito VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2010-01-10 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP