Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång



i solnedgång ser jag, valfångst


strandad, sandad, lik

en yvig brokad


kornen slipas, vatten slits

mellan stenar av sanning


mina steg över drivveden hem

kluckar tomt,


solen sjunker ett skrik








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP