Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELEN är för dyr



Elen
Är dyr
För dyr
Så dyr så det hotar jobben
Samhället
Och allt som har med det att göra…
OVACO stängde av sin industri
För att
Det var för dyrt…

Dags att göra nåt åt det?
Eller…
Vattenfall åt folket, istället för "mot folket"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO