Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför står kärnkraftverken


Varför står kärnkraftverken
När det är som kallast
Behövs dom inte

Eller är den ”enron” i Sverige
Man stänger av en massa el
För att kunna pressa

Hur kan man kalla det för
”fri marknad”
När ena vägen bestämmer både inflöde
Och utflöde

När eltillverkarna helt enkelt stänger av
Sina kärnkraftverk när de behövs
ALLT för att pungslå
Befolkningen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO