Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var barmhärtig eller låt mig bara få förklara


En sol bortom horisonten

O var barmhärtig min vän
klandra inte mitt dåliga ordval
se det som en förnimming
att det finns en sol bortom horisonten



O var barmhärtig min vän
klandra inte mina slitna skor
du vet hur många mil jag vandrat
för att lämna detta budskap

- det finns en sol bortom våra ögons synfält
det finns en sol bortom horisonten



O var barmhärtig min vän
och ta min hand i din




Fri vers (Fri form) av Ynklig
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig