Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vet det. Frågan är om dom kan tolerera det ?


Att ha det

skriv över skulden
låt det gå ut

för du kommer inte
till mig mer

så vi delar på vad vi har
för sista gången

och låtsas att vi kommit över det
som vuxna

natten därpå
kommer du smygande

för du vet
och jag vet

att vi hör ihop
egentligen




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-10-26 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen