Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muslimska mördare....

108 SVT Text Tisdag 12 jan 2010
INRIKES Publicerad 12 januari

Tecknarangripare försökte värva

Den man som angrep tidningen Jyllands-
Postens Muhammedtecknare Kurt Weste-
gaard, har försökt värva unga svenskar
till islamistiska rörelsen al-Shabab.
Enligt Berlingske Tidende ska det ha
skett vid två moskéer i Göteborg.

Mannen uppges förra vintern ha varit
Göteborg tillsammans med en annan
dansk-somalier som senare sprängde
sig själv och 23 andra i luften vid
ett attentat i Mogadishu i Somalia.

Enligt Berlinske Tidende har svensk-
somaliska kretsar i Göteborg undrat
över varför varken dansk eller svensk
säkerhetspolis reagerade.
-------------------------------------------------------------
I ljuset av detta så ser helt plötsligt inte det danska beslutet så dumt…
Varför inte utsträcka föbudet från minareter till moskeèr om de nu ska syssla med sådant i sina lokaler… Schweizarna hade inte så fel… tydligen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 10:53



Bookmark and Share


    papillon
Sedan det framkommit att medlemmar av extremistiska högerorganisationer, anarkistiska vänsteraktivister och kriminella motorcykelgangstrar var för sig hållit möten i hyreslägenheter föreslår jag att samhället går in med kraft och med omedelbar verkan förbjuder alla hyresbostäder.............
2010-01-12

  Niclas Petersson VIP
Så tröttsamt...
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO