Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråbleka kristaller av aftonfrost




Dagen lägger sig för att vila
lutar sig mot en frostbiten horisont
Gäspar mot gran och en
Bäddar rent med nyfallen snö
Tänder en miljon nattlampor för att
inte mörkrets svarta
ska bli för tjockt
Bleka skuggor glimmar grått
över en värld som skimrar likt fruset silver
Kung Vinter slumrar tryggt
Tystnaden är ogenomtränglig. Ohörbar.
Små kristaller av is leker änglar under en himmel
av oändliga önskningar

Det är Januari månad utanför mitt fönster i Malungsfors









Fri vers av Baystream
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-12 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sagostämning och snygg stämning.
2010-01-22

  Hawk
Malungsfors är en vacker, vänlig by.
2010-01-12

  oMareld
Underbar :)

"Kung vinter" <3
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream