Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill?

Jag vill inte gå i skuggan av forna händelser
jag vill inte ledas av det som står i vägen för min sol

jag vill vara i närheten av den naturkraft som ger mig energi
jag vill va den som ger inte tar

jag vill inte vara din profet
jag vill inte ha sanningen av dig

jag vill leva med min egen insikt
jag vill dela den med dig




Fri vers av Dito VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-12 14:01



Bookmark and Share


  Akke
Tycker om diktens innehåll
men jag vill inte läsa
jag vill varje gång
vill bara läsa
vill dela med mig detta
Allt Gott!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP