Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner man sig utsatt för en "dold beskjutning" , hotas av något okänt och när man träffas känns smärtan olidlig, mycket mer än i verkligheten...


Perforerad !

Perforerad !
Av depressionens pilar
av sylvassa knivar
från en dold fiende
vars identitet är okänd

Perforerad !
Smärtfyllda kaskader !
Kommer i myriader !
Skarpa skott !
ej stort, mest smått
går ner
för räkning
svårt med
denna späkning

Perforerad !
Av sin egen
otillräcklighet
av sin dekadenta
passivitet
av sin
sensibilitet

Perforerad !
Av apati !
Tristess !
Despoti !
In excess !

Perforerad !
Exalterad !
Underminerad !
Perverterad !
Desauvoerad !

Perforerad .....,äääh (!)

(syr ihop "resterna" och går och handlar....)


---





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-12 15:33



Bookmark and Share


  aol
så kan kan känna bravo, ler blev det för mycket,
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska