" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag snodde uttrycket "stallkåt häst" från "Finnbäcks-Lars visor" av Nils Parling. Riktigt liv!




Riktiga livet

 

det riktiga livet
sitter vid köksbordet och skyfflar in varm mat
med god aptit äter det sig till kraft

det riktiga livet
spänner musklerna
och möter utmaningar
av hjärtats lust

omkring det riktiga livet
står en frisk doft av rimfrost och snö
det frustar och stampar och drar
i tyglarna som en stallkåt häst

det kallar på mig nu
jag måste gå
måste


härifrån snart




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-12 16:08



Bookmark and Share


  aol
så fint,
2010-01-12

  Johan Bergstjärna VIP
jag
måste
också


2010-01-12

  Larz Gustafsson VIP
En fin beskrivning av urkraften, det ursprungliga, sunda.
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger