Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom min enda du
och hör ängens surrande
tyst invid mitt lår.




Bunden vers (Haiku) av ida..
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-10-26 23:48



Bookmark and Share


  Chinaski
Jag tycker om den, erotisk, sen så kan jag aldrig motstå sommarassociationer i oktobers försmak av mörka november.
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

ida..