Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Fly


Du vackra lilla fröken Fly
du är en liten harkrank
som landat i min dy.

Om du inte kommer upp
skall jag vada uti sörjan
och leta med en lupp.

Och när jag dig så finner
Skall min välvilja och jag
bjuda dig på dinner.

Önskar att du vill mig väl
fast jag gång på gång
släppt taget om din själ.

Du vackra lilla fröken Fly
din nåd blev till en droppe
förseglad utav bly.




Fri vers av ida..
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-11-18 01:24



Bookmark and Share


  Dilsewat
Fint versande här... Sista stycket är med tyngd jag gillar!!!
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ida..