Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min morfar som nyligen avled.


Lyftet


När dagens vingar lyfter

kommer andetag till ro

och av all din inre lyster

oss emellan byggs en bro

för minneshavets gäster

men även till en tro

att när dagens vingar lyfter

finns för själen än ett bo.




Fri vers av ida..
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-11-22 19:45



Bookmark and Share


  Grizzly
Så underbart vackert. Är mållös.
2005-11-22

    Bodil Sandberg
Härlig poesi...tack tack
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ida..