Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som stilla vågor


Som stilla vågor
förlorar ögonblicket
mot idealen.




Bunden vers (Haiku) av ida..
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-11-13 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ida..