Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags närhet


Jag längtar in,
in i dig
ändå växer klyftan
som en irrationell handling
mellan oss
och blöder oss samman.

För är det inte ofta så
att människor hittar sin gemenskap
i delandet av smärta
och helandet av sår?

Jag har sett
och du har sett
och om du inte säger
så ska jag också vara tyst
och vi kan hålla i oss
i varandras sällskap
och känna det som
att jag känner dig
och du vet vem jag är
och jag är inte ensam
för du är ensam utan mig.




Fri vers av ida..
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-03-12 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ida..