Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme i två kupade händer



Jag älskar

Ser du?

Jag bär värme

Fryser du?

Jag bär på värme i två kupade händer

De bär på ett hjärta

Ditt




Räds inte mörkret och dess kyla

den finns inte här

Räds inte kylan





Jag älskar

Känner du?

Du är varm här

hos mig




Jag älskar

Dig








Fri vers av Baystream
Läst 467 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-01-12 22:01



Bookmark and Share


  aol
så innerligt underbart,
2010-01-20

  Yrre VIP
Ljuvligt innerlig!
2010-01-13

  Rosen VIP
Poesi och kärlek när den är som bäst!
applåder!
2010-01-13

  m.ricknell
..finner mitt favoritord osynligt bland dina ord: 'pure'...
2010-01-12

  oMareld
vacker :)
2010-01-12

  Kabbeleka
Instämmer och du får en *applåd*
2010-01-12

    Nicklas VIP
Ja, oerhört vackert!
2010-01-12

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream