Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far, mig

Du doftar fotogen och liksom syrligt
jag klär mig i din skjorta
dina gummistövlar, minnet av din röst
hur du ropar efter oss i skogen
vi vindlar som levande hundar
längs nötta stigar, vigt kring snubbelrötter
du står längre ned i slänten
solen i ditt tunna hår
när vi saktar in och stannar
jag vet hur du doftar
bränder och sorg




Fri vers av Grävling
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 22:31



Bookmark and Share


  danne //
Tankarna för mig till min barndom...
Min Morfar som betyde mycket å var något av ett ideal då! Idag har nog dessa stövlar å skjortor förlänge sedan gulnat å vittrat sönder men finns kvar i min bubbla ... Detta väcker dina fina ord i mig Grävling!
mvh Danne
2020-02-09

  Kristina Wallbing
Du skriver helt fantastiskt!!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling