Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COMHEM Fungerar som en norrmans blinkers

Comhem

Fungerar som en norrmans blinkers

Com hem

Com inte hem

Com hem

Com inte hem

Om hem

Com inte hem…


DET ENDA man med säkerhet vet
Är att de drar på autogirot
De missar aldrig
En girodraging

Giro förresten
Giro känns som passande
Vilka är girigare än de stora företagen
Knappast nån, snäppet efter bank
Och finans världen kommer de
De stora de omöjliga

De utan sans
Tekniken må vara undermålig
Täckningen dålig
Supporten helt under isen

Men jävlar när det gäller att ta betalt
Då har man de allra modernaste resurserna…
Ingenting, klickar där…
”faktura Comhem, ingen oro den kommer”
”det är ett fönster som alltid syns nåt i”
Det är värre med TV fönstret
Och data fönstret…
För att inte tala om ”telefånin”

Allt kan sammanfattas i parollen från norska blinkers
”Fyngerar fyngerar icke”
”Fyngerar fyngerar icke”
”Fyngerar fyngerar icke”
”Fyngerar fyngerar icke”
”Fyngerar fyngerar icke”
”Fyngerar fyngerar icke”

COMHEM kom bort
På vägen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 334 gånger
Publicerad 2010-01-13 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO