Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mats Odell



Mats Odell
Din djävul uppriktigt sagt

Du snackar om ”upprörande bonusar”
Men gör inte ett djävla dugg…

Du har snackat i flera år
Men gör inte ett djävla dugg

Du är som en präst som snackar om kärlek
Och går hem och spöar frun….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 10:42



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Odell,en Hymlare och en Hycklare av stora mått, en av de män som gett Politikerföraktet ett ansikte !!!!!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO