Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever så sakral



Mats Odell
Lever så sakral
I sin lilla bubbla

Kallar det skandal
Och orden för honom snubbla
När han talar om rofferi…
I denna bonushysteri

Men han är en falska präst
I denna bonus fest
För han välsignar när ingen ser
Och ingenting sej ter
Ärligt
När han säger sitt, ”förfärligt”

Det blir ingen reprimand
Ingen smäll på sniken hand
Inga lagar eller förordningar
Som görs om
De kan fortsätta dom
Som förut

Det roliga tar aldrig slut
För bonusfesten
När de som talar om pesten
Gynnar spridandet
Och vi andra, resten
Ser lidandet

Man måste nog vara så förhärdad
Som Mats Odell
För att kunna somna varje kväll
Med en falsk bilda av en säll




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 10:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så Mycket som den Typen förstört, så mycket har Ingen annan sabbat här i Sverige ! En avskyvärd person !
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO