Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom masken gråter clownen

 

Se det som du vill

Låt världen se det som den vill

Måla lyckan i ditt ansikte

Bakom masken gråter clownen




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 20:08



Bookmark and Share


  Akke
Yes, let´s go for it
Just do it
whatever it is.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel