Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg åter din hand i min



Jag ser en framtid
dagar då sommar bjuder in hösten
med utsträckt hand

Jag vet, jag måste låta bli
men jag kan inte hjälpa de tankar
som lägga sig i

Jag ser mina kinder
röda av gråt
en längtan brinner i min ögonvrå

Jag vet, min älskling, jag vet
det var jag som sa åt dig att gå

Det var jag om gav dig
dina vingar

Jag vet, min älskling, jag vet
just nu har jag bara så svårt att förstå

Jag ser en framtid
en sommar och en vår

En sol som skiner på en lavendelblå
himmel

Du är på andra sidan hav
jag är kvar i den säng
vi delat varje natt

Din röst viskar milda sånger
den sanning och löfte
jag bär om min hals

Jag kramar dem hårt
låter dina ord snudda mina läppar

Det är så svårt

Jag önskar jag var lika stark
som jag lovat och bett
dig vara


Jag ser en framtid


Jag är ledsen
jag kan inte låta bli
men jag vill, älskling, jag vill
att när du kommer tillbaka
ska du bli en del
av mitt liv

Om jag ber dig
med ärliga ord
av kärlek

När du är färdig
jag ber, älskling, jag ber
tar du då åter min hand
i din








Fri vers av Baystream
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-13 13:37



Bookmark and Share


    purplepea
Naiv,enkel och skön. Fångar med lätta ord och man dras med. Fint!
2010-01-13

  firefire
vackert om kärlek och längtan!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream