Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stur tuva ställer sej i vägen för litet land



Ett litet land med storhetsvansinne…

Island…

Det gick åt helvete, helt enkelt..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 215 gånger
Publicerad 2010-01-13 14:06



Bookmark and Share


    purplepea
det gäller att välja rätt bank... dock
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO