Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte är nära




Minnen av dina fingertoppar, smeker min kind

kysser mina läppar

och omfamnar min vilja

Stryker varsamt en lock av hår

bakom mitt öra

och viskar längtan längst min skuldra



Precis just då, är saknaden som störst










Fri vers av Baystream
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-13 15:48



Bookmark and Share


  blaite
Tror dig. Låter som om skuldran är saknadens slutstation. Bra jobbat. Har du lagt om ditt skrivande till lite mer korta texter..
2010-01-18

    Herr Ångest
Bra.. man kan nästan ta på din längtan..

men du verkar ha glömt ett S i sista ordet..
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream