Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka känslor!




Greppar tag om min strupe
och själ

kväver mig, jag dör
jag vill falla mot marken och somna in

I en så våldsam rörelse som det bara går

Tårarna bara skriker om att komma ut
Jag kämpar emot och försöker svälja,
den enorma
Klumpen i halsen...


Men hur mycket jag inte sväljer
Så försvinner den ej..

Som ett ankar runt halsen
Jag dras mot marken

Vill bara upplösas i luften
och sakta
försvinna




Fri vers av //Nikita
Läst 651 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-13 20:34



Bookmark and Share


  Ari Viklund
1. ge aldrig någonsin upp.
2. ge aldrig någonsin upp.
3. ge aldrig någonsin upp.
4. du är unik & ovärderlig
2011-02-01

  Ninananonia VIP
Smärtsam text som berör.
Bra skrivet. :)
2011-01-17

  Johan Bergstjärna VIP
Ibland är endast G R Å T E N enda utvägen ... och enda vägen till tröst, förklaring och glädje...... bra skrivet.
2010-01-31

    Herr Ångest
Ta det lugnt.. jag släpper snart taget.. :P

Bra och skrivet med känsla och eftertryck.. om en känsla som alltför många tyvärr upplever.
2010-01-13

  TjejenSomGråterTyst
Håll utT__T
2010-01-13

  Carr0
Bra skrivet
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita